Molter

Nieuws

Molter

Nieuws

Molter

Nieuws

Het laatste

Nieuws

We houden u graag op de hoogte!

Welkom op de nieuwe website!

06-07-2020

We zijn live! Molter B.V. heeft vanaf 6 juli 2020 een compleet vernieuwde website. De oudere website ging totaal niet met de tijd mee en na veel zuchten en steunen hebben wij eindelijk de tijd en motivatie kunnen vinden om de website een nieuwe draai te geven. De website werkt op desktop, maar nu ook op tablet en smartphone!

Dankzij de vernieuwde website is het een stuk makkelijker om door de website te navigeren. U kunt ons uitgebreide productassortiment gemakkelijk bekijken en u kunt een kijkje nemen binnen ons bedrijf door middel van video's en nieuwsberichten. Ook laten wij de veredelingen van MLTR Breeding zien op de website, zodat u nieuwe, exclusieve rassen van dichtbij kunt bekijken.

Daarbij zijn er meer foto's beschikbaar gesteld en kunt u alle planten op verschillende manieren bekijken. Klanten kunnen de foto's opvragen door middel van contact met ons op te nemen.

Als u andere vragen aan ons heeft of interesse heeft in een of meer van onze producten of diensten, kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug!